1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie ws. porysowanej gry.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ProEloHajter, Marzec 17, 2012.

  1. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Mam pytanie. Otóż 2-3 dni temu pożyczyłem od kumpla Call Of Duty: Black Ops. Miałem małe problemy z brakiem obrazu i musiałem poruszać leciutko konsolką by pojawił się obraz. Zapomniałem że nie zainstalowałem gry na dysku i niemiłosierny zgrzyt konsolki (;c) i płyta została porysowana. I tu pojawia się pytanie. Jak kupię nowe Call Of Duty dla kumpla, lecz najpierw zainstaluje je na dysku to będę mógł uruchamiać grę z starej zarysowanej płytki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tak da radę - płyta potrzebuje tylko kilku informacji do odczytu żeby uruchomić zainstalowaną grę. Jeśli te sektory będą odczytywalne to możesz tak zrobić
     
  4. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Gra sama się z początku uruchamia, tylko trybu multiplayer nie mogę uruchomić. Czyli będzie działać. Wielkie dzięki. Do zamknięcia.
     
  5. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    No to możesz zawsze zregenerować tą płytę. Idź do wypożyczalni DVD w okolicy i zapytaj za ile taki myk zrobią. U mnie za 5 zł regenerują DVD a za 3 zł CD. Najprawdopodobniej da się płytę odzyskać małym kosztem.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no właśnie, u mnie w mieście taka regeneracja to koszt ok. 20,- więc rozwiązanie jest tańsze niż nowa gra a oni płytę zregenerują na lustro :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum