1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Pytanie] Wyciąganie keya

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kycek, Grudzień 4, 2013.

  1. Kycek

    Kycek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Nie miałem wcześniej styczności z wyciąganiem keya z napędu, ale pilnie potrzebuję to zrobić.
    I moje pytanie brzmi, czego potrzebuję aby tego dokonać?
    Bios widzi napęd xboxa lecz nie widzi w systemie, dlatego zakładam że potrzebny kontroler sata.
    Tylko jaki? I co jeszcze będę potrzebował?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Kycek

    Kycek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    philips & benq vad6038 - z tego chcę wyciągnąć klucz
    hitachi-lg gdr-3120l - do tego wgrać ten klucz
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie będzie działać z xgd3, mało tego zanim to zrobisz to osiwiejesz a efekt i tak ten sam praktycznie nic z nowych gierek nie zadziała.
     
  6. Kycek

    Kycek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to może ja po prostu kupię nową konsolę :D
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wymień laser w tym benq,albo kup nowy.Flash zrobisz w dosflashu skoro napęd widać w biosie
     
Wczytywanie...

Poleć forum