1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie - xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez T10z, Luty 21, 2009.

  1. T10z

    T10z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, słyszałem że za Xbox Live się płaci, ale w jaki sposób? Przychodzi jakiś rachunek miesięczny czy trzeba kupować jakieś punkty?? prosze o odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    nie przychodza zadne rachunki, poprostu wykupujesz zdrapki z kodami, ktore nastepnie wprowadzasz przez konsole do xbl
     
  4. T10z

    T10z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK dzięki, a możesz mi jeszcze powiedzieć jaka jest różnica między kontem SILVER a GOLD ?
     
  5. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Kupujesz zdrapkę na przykład z allegro i na XBL poszukaj opcji do wpisania kodu i go wpisujesz.
     
  6. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Główna różnica to to że na koncie GOLD można grać przez sieć a na SILVER nie można.
     
  7. T10z

    T10z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    yhy... czyli SILVER to tak jakby offline a GOLD to online ?
     
  8. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    nie. na koncie silver też jesteś online, możesz ściągać dema, dodatki i gadać z przyjaciółmi ale nie możesz grać. To jedyna różnica. No i jeszcze np. niektóre dema są wcześniej dostępne dla kont Gold. To tyle chyba wsio jasne, pzdr.
     
  9. T10z

    T10z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra, teraz druga kwestia.Prosze o nie zamykanie tematu!

    Kupiłem xboxa 360 arcade i chce podłączyć go do sieci. Jak to zrobic?
    Moge normalnie kablami od modemu go podłączyć i bedzie działać? Czy musze jeszcze coś dokupować i ustawiać? prosze o odpowiedz :)
     
  10. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
  11. T10z

    T10z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1pkt w linku który mi podałeś jest ok ale nie chce podłączyć za pomocą router'a tylko kabla... Może wiecie jaki to kabel? W tamtym temacie nic o tym nie ma ;/
     
  12. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    czyli że masz w domu kabel od internetu, zapewne chodzi o kabel ethernet. Ale i tak musisz mieć jakiś modem lub router. Jak masz modem Ethernetowy to podłączysz bez problemu ww. kablem. Jak masz USB to nie podłączysz ;(
     
  13. T10z

    T10z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
  15. T10z

    T10z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kabel i modem Ethernet - OK, już wszystko wiem.Dziękuje za pomoc nakoz, pozdrawiam i temat do zamknięcia!!!
     
  16. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Najlepiej router :p Skonfigurować routera wsadzić lana jak będzie router działać i internet będzie wystraczy że tylko podłączysz do xbox'a lan z routera i dać połącz się z xbox live i robisz konto.
     
Wczytywanie...

Poleć forum