1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Pytanie]Xbox360+RGH+xK3y

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KamayPL, Sierpień 19, 2014.

  1. KamayPL

    KamayPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Witam. Dziś mam do was pytanko związane z dwoma wyżej wymienionymi rzeczami. A dokładniej o Xkey i RGH.
    Jak już wszyscy wiedzą, RGH pozwala nam na granie w "kopie zapasowe"(piraty) z dysku.
    A zaś Xkey pozwala nam na granie w "kopie zapasowe"(piraty) z dysku, po sieci.(chyba)
    I tutaj zaczynają się moje pytania
    nr1: Czy RGH i xKey nie koliduje ze sobą?
    nr2: Jak wygląda uruchamianie tych gier. Używam tych z RGH czy jak?
    nr3: Czy do tego nie jest potrzebny przypadkiem dualboot? (Tak wiem, nie działa na wersjach 4gb bo ta ma inną płytę główną)
    nr4: Czy znajduje się ktoś w obrębie Gliwic/Zabrza/Bytomia(a nawet katowic czy rudy śląskiej) kto pomógł by mi z montażem i konfiguracją tego.
    Edit.
    nr5 Czy znacie forumowicze/forumowiczki jakieś inne tańsze wyjścia emulatorów napędów ??

    Jeżeli jest coś do poprawki to proszę moderatorów o poprawienie moich błędów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Potrzebujesz dwa dyski twarde lub jeden z usb. Jeśli usb to dwie partycje jedena na gry pod rgh druga pod xkey. Dodatkowo dualnand. Nie ma to najmniejszego sensu lepiej wybrac co ci trzeba
     
  4. KamayPL

    KamayPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Tylko ja już RGH mam, i chciałbym najchętniej się jego pozbyć bądź wymienić za konsolkę z Xkey albo Wasabi360
    Edit: Zastanawia mnie również ten cały Xk3y Gecko, tylko czy to działa na tej samej zasadzie co Xk3y albo Wasabi?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To najlepszym sposobem bedzie sprzedaż konsoli.
     
  6. KamayPL

    KamayPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Mówisz? Równie dobrze mogę wymontować chip RGH i zamontować Xk3y bądź wasabi(jakoś bardziej mnie przekonuje)
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak masz oryg odczyt pamieci nandu. Ewentualnie z freeboota zabrać kv i fcrt o ile jest nie patchowane
     
  8. KamayPL

    KamayPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gliwice
    Posiadam oryginalny odczyt z NAND'u.
     

Poleć forum