1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie z ciekawości.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez PremiumPRO, Lipiec 2, 2010.

  1. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam!

    Ciekawi mnie czy można zainstalować dema z płyty na dysku twardym. Bez przeróbek konsoli. Mam najnowszego dasha. Pełne wersje tak można, a dema nie jestem pewien. Ja nie znalazłem u siebie takiej opcji. Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Nigdy takiego czegoś nie robiłem ale najlepiej jak sam sprawdzisz :) Demka zajmują mało a zwykła płyta dvd nie jest droga. Możesz też grać z pendrive lub dysku usb.
     
  4. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    O to chodzi, że takiej opcji nie znalazłem, a bardzo by mi się przydała bo często nagrywam dema.
     
  5. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Dema da się przenieść z pendriva na dysk konsoli, z płyty na pewno się nie da.
     
  6. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A tak przy okazji. Jak bym zrobił z pendriva dysk twardy na konsoli to działałby on też normalnie na komputerze?
     
  7. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, potrzebujesz program do odczytanie zawartości takiego pena.
     
  8. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Aha. Wielkie dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum