1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie związane z Kinectem

Temat na forum 'Kinect' rozpoczęty przez z0nk31, Luty 26, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam, niebawem będę mieć kinecta, który okazał się niedostosowany do salonu poprzedniego użytkownika - jest to kinect dołączony do konsoli slim 250gb

    ja natomiast posiadam Jasper PHAT.

    pytania:

    1.czy da się poprawnie podłączyć i skalibrować bez żadnych dodatkowych problemów
    2.ŁADOWARKA SIECIOWA ZASILACZ DO KINECT XBOX 360 (2150590363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    ORYG ZASILACZ DO SENSORA KINECT XBOX + USB Wys24H! (2123131065) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    którego z tych zasilaczy mi polecacie ?
    jeden tańszy ale wyadje się jakimś 'noname' więc wolę wiedzieć czy obydwa będą odpowiednie.
    3. czy przejściówka do FAT jest już w tych zasilaczach czy muszę dokupić osobno

    ogólnie to poprosiłbym o linki i ewentualne porady związane z takim przełączeniem
    pozdrawiam

    //EDIT

    teraz właśnie zauważyłem że ten tańszy zasilacz jest do KI-NECT więc ewidentna podróba - ale jeśli ktoś takowego posiada to proszę o opinie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ernest Strzelczyk

    Ernest Strzelczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    w tym droższym jest wszystko co potrzeba:d jednak ty wygrałeś :D i w sumie dobrze bo się nie opłacało dopłacać do dysku jeszcze myślałem ze to cały komplet z zasilaczem
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    czyli ten drugi zasilacz to bubel i lepiej dopłacić do pewniaka ? :)

    mnie się opłacało bo tylko jeden miesiąc będę bez dysku a będę mieć RGH a posiadam dysk zewnętrzny więc nie jestem poszkodowany :)
    w każdym razie dzięki za odp
     
  5. Ernest Strzelczyk

    Ernest Strzelczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    to jak to kolega chciał dysk od slima a zamienił się od fata?:D pamiętaj jak podłączysz kinecta to aktualizuj nie nowym dashem bo pozbędziesz się możliwości rgh:D
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wiem o tym, mam już dawno zaktualizowany dashboard z możliwością obsługiwania kinecta:]

    temat do zamknięcia :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum