1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dover, Grudzień 15, 2012.

  1. dover

    dover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Wgrałem dzisiaj nowego dashboarda, i nie chodzą mi gry czy była możliwość ze wy*****o mi przeróbke?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Jaka przerobke miales? LT 2.0 lub 3.0? czy masz rgh i wgrywales z pena?
     
  4. dover

    dover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wgrywałem z pena, lt nie miałem tak mi się wydaje, że to był ixtreme.
     
  5. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Pełna nazwa LT to Lite On Ixtreme LT 3.0.. Wiec ixtreme to LT... jezeli 2.0 usuneła ci sie przerobka jezeli 3.0 nie ma takiej mozliwosci..
     
  6. dover

    dover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I da radę jakoś jeszcze raz przerobić( nie posiadam klucza napędu)?
     
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Do magika. Świeży flash i po problemie :)
     
  8. dover

    dover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A da rade samemu to zrobić?
     
  9. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Jeśli nie posiadasz klucza napędu,lub Usb Probe, aby wyciągnąć ten klucz z napędu, to samemu nie przerobisz konsoli.
     
  10. dover

    dover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak go zaniosę tam gdzie przerabiają to więcej zapłacę czy normalnie?
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28054
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    ~40 zł
     
  12. dover

    dover Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ktoś z forum mieszkający w woj.Lubelskim przerabia konsole? Bo bym zawiózł i chętnie przerobił.
     
Wczytywanie...

Poleć forum