1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barrrtek, Październik 18, 2009.

  1. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Witam potrzebuję pomocy!
    A więc:Chcę sciągnąć Fife 10 na xbox'a lecz mam problem więc postanowiłem zapytać się na forum,po to aby nie zmarnować płytki,w fife 10 nie ma mojego ulubionego klubu który gra w I lidze.Na Pc występuje takie coś jak Mega Patch Polski,a więc moje pytanie brzmi czy na xbox'a też jest taki patch a jak jest to jak go zainstalować na płytce???Bardzo prosze o pomoc!!!:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. scorpionx

    scorpionx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Z tego co mi wiadomo nie ma takich rzeczy na Xbox'a ^^

    Chociaż możliwe, że istnieje jakaś szansa przeróbki obrazu gry by dodać takie kluby, ale mimo to taki patch na PC pojawia się dopiero parę miesięcy po premierze - tak więc nie liczyłbym zbytnio na to.
     
  4. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie
     
  6. Qaterro

    Qaterro Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Va-Va
    ja sobie właśnie grałem jest jakaś możliwość aktualizuj zespoły więc prawdopodobnie będzie twoja drużyna ;P
     
  7. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    ale aktualizacja dotyczy tez 1ligi
     
  8. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Nie chciałbym być przesadnym pesymistą, ale obawiam się, że w aktualizacjach znajdziesz jedynie kluby z ekstraklasy, a I liga niestety się nie zakwalifikuje. Ale i bez tego będziesz miał na pewno przednią zabawę, więc "marnuj" płytkę;)

    Pozdrawiam
    A
     
Wczytywanie...

Poleć forum