1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Tomek2009, Październik 30, 2009.

  1. Tomek2009

    Tomek2009 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2009
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam małe pytanie czy wave 2 działa na 1.6???
    Wyszło mi takie coś:

    [​IMG]


    Rozumie że gra ma wawe 2???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak działa. Nie działa spatchowana gra na wave2 ale to co innego ;)
     
  4. Tomek2009

    Tomek2009 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2009
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki wielkie temat do kosza!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum