1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pnsr, Listopad 17, 2009.

  1. pnsr

    pnsr Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    pewnego dnia Manchester
    Witam zakupiłem konsole Xbox 360 arcade. I moje pytanie brzmi nastepujaco : Czy jak kupiłem x'a rok produkcji 2006 to czy będą mi normalnie działały te najnowsze gry fifa 10 , gta IV itp ? Sry za pytanie ale proosze o odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    tak będą. Wszystkie xboxy 360 to to samo. różnią się tylko wyposażeniem standardowym.
     
  4. SnuPl

    SnuPl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jesli iema przerobki ( rok 2006 ) dziala w orginale to beda ci chodzily wszystkie gry na 360 :D
     
  5. pnsr

    pnsr Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    pewnego dnia Manchester
    uff dzieki za info. A ma jakieś duże minusy to że jest (2006) ?
     
  6. DevNull90

    DevNull90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wroo
    Brak HDMI.
    Jest zrobiony ze starych podzespołów czyli jest większe ryzyko wyskoczenia RROD'a.
     
  7. SnuPl

    SnuPl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ma starsze podzespoly! ale woniejsza niejest
     
  8. pnsr

    pnsr Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    pewnego dnia Manchester
    aha ok dzieki za informacje. Mam nadzieje że długo pożyje i nie wyskoczy RROD ;]
     
  9. SnuPl

    SnuPl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    co niedziele do kosciola i dawaj na tace + r. maryja to przezyje ciebie :p Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum