1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie !!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez michal426, Grudzień 3, 2009.

  1. michal426

    michal426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już mi sie to wszystko pomieszało a wiec mam pytanie czy :
    -Wave 2 działa na iXtreme 1.6
    No bo jest tak mam xboxa 360 nagrywam gry z wave4 , 2 nie działa myślałem ze mam iXtreme 1.4 wiec zaczełem nagrywac wave 2 nie działa . Pożyczyłem od kumpla 3 gry i każda działa on mówi że nic nie patchuje i jest git to chyba ma iXtreme 1.6 . Gry to : Ned For Speed Undercower , Brutal Legend i Ojciec Chrzesny 2

    ?
    JA JUZ NIC NIE ROZUMIEM -_- POMOCY !!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po 1 jakie gry z wave 2 ci nie dzialaja
    po 2 jakie gry z wave 3 ci nie dzialaja
    po 3 jakie gry z wave 4 ci nie dzialaja
     
  4. michal426

    michal426 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    :p narazie mi tylko jedna nie działa Assasin Creed 2 i to ja nagrywałem i nagrałem wave 4 i 2 no i nie działa wave 3 nic nie nagrywałem .
    Myślę że złą nagrywarke czy coś
     
  5. Rosak

    Rosak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    masz pewnie albo 1,6 albo 1,51 nagrywaj kazda gre wave 3 i po klopocie, a do tego uzywaj programiku 360WavesPatcher i nie uzywaj abgx :) pozdrawiam
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    patczuj do wave 3
     
Wczytywanie...

Poleć forum