1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez assassinmaster, Grudzień 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. assassinmaster

    assassinmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opatów/świętokrzyskie
    Po pierwsze odpowiedzcie, a nie dołujcie! Więc mam 2 pytania:
    1. Jak zobaczyć (otworzyć) zawartość płyty z orginalną grą na xbox 360 na kąpie? ( Bo pokazują mi się 2 foldery audio ts oraz video ts)
    2. Oraz dlaczego jak jest gra w formacie PAL to płyta ma nazwe XGD2DVD NTSC a nie PAL?
    Dziwne pytania ale chce wiedzieć, bo coś chce stworzyć!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    gdzieś czytałem że trzeba emulować napęd z xboxa ale nie jestem pewny . poszukaj na forum gdzieś jest na pewno opisane
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. zgraj imgburnem i uzyj progmy wx360
    2. tak juz jest
     
  5. pitek345

    pitek345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    A nie ma na płycie jakiejś blokady,prawa itd?? będzie mógł normalnie zrobić obraz?
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Tak będzie mógł.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jest blokada. tak zagrana płyta ci sie nie uruchomi w xboxsie ale pliki bedziesz chyba mogł podejrzec
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum