1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcinpl25, Grudzień 10, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Czy będę mógł grać przez system link jeżeli podłącze kablem ethernet bezpośrednio do siebie 2 konsolki stojące obok. Jadę do cioci i nie wiem czy monitor brać bo by był 1 tv + monitor z hd i lepiej przez system linka niż 24 calowy tv na pół. Czekam na odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zależy od gry , nie wszystkie obsługują linka .
     
  4. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Ta ale np. L4D2 albo Cod 6, Halo 3 odst powinny śmigać?
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli obsługują system link to oczywiście
    cod6 czy modern warvare 2 ?
     
  6. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    A jest jakaś różnica? :p
     
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    więc w modern warvare 2 jest system link
     
  8. zabilimizolwia

    zabilimizolwia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    CoD 6 = Cod 6: Modern Warfare 2 = Modern Warfare 2. Zwal jak zwal ale to jest to samo.

    Nigdy nie probowalem system linka w xboxie ale z kokmputerowego punktu widzenia to na niescrossowanym kablu to nie powinno chodzic polaczenie bezposrednie. Oczywiscie moge sie mylic.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum