1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nemsik, Luty 1, 2010.

  1. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszyskich

    Mam takie pytanie zwiazku z nagrywaniem gier cdClonem otoz gdy nagrywalem imgburnem to musialem wybrac plik Dvd ktory zajmuje 1kb.A wiec w Cdclonie wybieram normalnie obraz ISO ? czy tez ten plik Dvd ? pytam dlatego ze niechce popsuc sobie plyt. Prosze o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Moim zdaniem tak bo jest tam w pliku DVD LayerBreak=1913760 ja bym wypalił tak jak imgburnem.
    Edyt: Moim zdaniem lepiej wypalać imgburnem.
     
  4. ViRuE

    ViRuE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli nie szkoda Ci plytki co pal cdclonem ale tam musisz chyba na sztywno wlasnie LayerBreak`a ustawic i tyle
     
  5. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6


    Tzn jak to sie ustawia ?
     
  6. daniel_66

    daniel_66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    rzeszow
    ja wypalam imgburn , i mam w nim ustawione Layer Break na sztywno :):):) ani jedna plyta nie uwalona :p:p:p ,w clonie nie wiem gdzie to sie ustawia ;/;/ w imgburn Tools > Settings > zakladka Write > i po prawej jest Layer Break > User Specified > Sectors in L0 > 1913760 i Ok ....
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wskazujesz tez dvd i nic cie wiecej nie interesuje poza ustawieniem predkosci na 2x-2,4x
     
  8. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeżeli nie wiesz o co chodzi to po co odpowiadasz i wprowadzasz w błąd?Tak jak kolega Dexter napisał - wybierasz plik .dvd i póżniej tylko określasz prędkość, opcjonalnie możesz kliknąć na ikonce nagrywarki w programie i ustawić "przeprowadź kalibrację mocy lasera"- to się ustawia jak są problemy z nagraniem.
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Odpalasz clonecd klikasz "nagrywanie pliku z obrazem ..." , potem wybierasz plik *.dvd i nagrywasz z prędkością 2x lub 2,4x i po kłopocie .
     
Wczytywanie...

Poleć forum