1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamilosos6, Kwiecień 7, 2010.

  1. kamilosos6

    kamilosos6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Morecambe
    Witam mam problem ponieważ miałem rok ps2 i z telewizorem nic się nie działo po zakupie xboxa 360 Jaspar z telewizorem zaczeło się dziwnie dziać na początku miałem taka plame na ekranie jakby przepalone pixele a nastepnie sie przepaliło pól obrazu wiec tv nadawal sie do smieci.Teraz mam juz nowy tv od rodzicow.Zanim podlaczylem go do xboxa dzialam normalnie.Natomiast po podlaczenie kiedy wlaczam xboxa ktory jest na av1 dziala normalnie lecz kiedy przelacze na inny kanal lataja linie.dzieje sie to tylko kiedy mam na konsoli pal 60 kiedy mam na pal 50 to nic sie nie dzieje ale na pal 50 nie odpala duzo gier.Moje pytanie to czy to jest normalne czy jest cos nie tak z moim xboxem?
    z góry dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Raczej nic strasznego pytanie dlaczego podłączasz konsolę przez av, a nie hdmi?
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak masz TV LCD to konsole podłącz przez HDMI lub Component :) i po problemie oraz zyskasz na jakości obrazu.
     
  5. kamilosos6

    kamilosos6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Morecambe
    wlasnie w tym jest problem,że ja nie mam tv lcd tylko model z tych starszych i nie mam gniazda hdmi tylko 2x euro
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz telewizor do ****. Musisz kupic jakis co obsluguje pal 60
     
  7. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Twój tv nie obsługuje PAL60! Prosta sprawa kup tv lcd :) Jeżeli masz mały budżet polecam 24 calowy monitorek :)
     
  8. kamilosos6

    kamilosos6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Morecambe
    a może mi się od tego popsuć tv?bo obrazu złego ten tv nie ma a szkoda mi go troche psuc z wiedzą
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie popsuje się. A te plamy to pewnie dlatego ze miałeś plazme ze stara generacja matryc które miały taki własnie problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum