1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ckman1973, Maj 23, 2010.

  1. ckman1973

    ckman1973 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytanie o dysk

    Chcę kupić dysk do Xboxa. Mam pytanie: czy na dysku zewnętrznym np. NOWY DYSK VERBATIM 500GB 2,5' SUPER CENA (1044127084) - Aukcje internetowe Allegro będzie można zapisywać gry? Czy trzeba kupić dysk od MS?

    edit by thomasho- temat nie opisuje problemu, zmien temat inaczej KOSZ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. loczardo

    loczardo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Hmm... Jeśli jest na wejście USB to możesz stosować go zamiast dysku twardego ;) Pod warunkiem że masz pobraną aktualizację , gdzie można stosować pamięć przenośną w stylu Pendrive.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    bedziesz mogl ale tylko 16GB z takiego dysku bedziesz mogl wykorzystac, Wiec lepiej dysk typowo do Xboxa kup.
     
  5. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dodaj też że będzie czytać tylko 16 gb a nie 500gb
     
  6. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Lepiej kupić taki od M$, albo Western'a, a potem wsadzić w obudowę od M$, bo wykorzystasz prawie cały dysk, a nie 16GB.
     
Wczytywanie...

Poleć forum