1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez HAJ123, Grudzień 28, 2008.

  1. HAJ123

    HAJ123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupilem od kumpla xboxa 360 .Powiedzial mi ze jest przerobiony ale ja w to niewieze do sie to jakos sprawdzic ? Bo niechce na dormo sciagac gre zajmujaca 6 gb
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    musialbys sprawdzic jakis firmware jest zainstalowany w napedzie chyba, podejdz do jakiegos serwisu, ktory przerabia i ci sprawdza ( chyba, ze jest inny sposob ale nie wiem jaki)
     
  4. plutap

    plutap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    można sprawdzić zgrywając firmware z napędu i otwierając np w firmware toolbox
     
  5. HAJ123

    HAJ123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha dzieki wielkie za odp tylko teraz jak to zrobic
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    latwiej bedzie jednak sciagnac te 6 GB :)
     
  7. HAJ123

    HAJ123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba masz racjie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum