1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez OskarOski, Styczeń 12, 2009.

  1. OskarOski

    OskarOski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam dwa pytania :

    1. Sciagam gre , jest mozliwe ze zajmuje 3.6GB i jest pelna ? Ninja Gaiden 2 .
    2. Skoro zajmuje 3.6GB , na co ja nagrac ? Na DL czy na zwykle 4.7 ? Jesli na zwykle 4.7 to jak nagrywac tak samo jak DL tylko nie dawac mu layer break , i jaki book type ?

    Dzieki z gory za odpowiedzi :))
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. janek418

    janek418 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    1. Tak, jest to mozliwe, z tego co sie orientuje to ta gra ma ~31 partow czyli mniej wiecej tyle ile ci wyszlo
    2. Jak nagrasz na Dl to napewno bedzie smigac
     
  4. OskarOski

    OskarOski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak napewno bedzie smigac na DL :D Ale szkoda mi troche 7zl jesli moge nagrac na 90 groszy :D Ktos sie tym bawil ;> ?
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Bożesz poprostu gre masz dobrze spakowana jak rozpakujesz będzie tyle co trzeba.
     
  6. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    36 partów ale nie są czasem po 200mb? bo to troche nie mozliwe, ze gra na x360 ma 3,6 gb...sprawdź czy poprawnie wszystko sie ściągneło itd.
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    ta gra tyle waży trzeba nagrać jak zwykle na DVD+DL
     
  8. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Gra powinna tyle zajmować 31 partów (sam pakowałem ;)) rozpakuj tylko programem 7zip i wyjdze ci obraz ponad 7 giga i to masz nagrać
     
Wczytywanie...

Poleć forum