1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ogonek97, Styczeń 19, 2011.

  1. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    Witam, załatwiłem sobie blura i odblokowałem ubranie avatara ale nie mogę nawet zobaczyć jak ono wygląda ponieważ muszę zaktualizować ubrania avatara na xbox live. Można to zrobić przez pendrive ponieważ nie mam nawet routera żeby podłączyć się do XBL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Tak,można
     
  4. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    no dobra a powiesz jak ??

    morze ktoś inny mi powie jak to zrobić ??? proszę.......

    ponawiam prośbę....

    /Edytuj posty i nie odświeżaj co chwile! - Dymek
     
  5. ZiomaL

    ZiomaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie masz routera, a masz modem ?
     
  6. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    modem mam ale mam też oflagowaną konsole ...
     
  7. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Ściągasz ze strony Xbox'a aktualizacje , nagrywasz na pena , pen do konsoli i jedziesz ^^
    Wiem bo robiłem tak parę razy.

    Instrukcja na stronie X'a jest.
     
  8. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    yugo ciebie chyba chodzi o dashboard a mi o aktualizacje do ubrań avatara ponieważ odblokowałem jedno w blur i nie chce mi założyć... nie można nawet jej obejrzeć (mam już nagrody z fable III i wszystko było normalnie)

    a tak dokładnie to wyskakuje mi taki komunikat ..(Avatar uległ zmianie i trzeba zaktualizować jego ubrania. W tym celu zaloguj się do usługi Xbox Live.)
     
  9. Makiavelli

    Makiavelli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    W tym przypadku raczej nie można, ale poszukaj na stronie M$ i Home - Xbox.com, może na coś natrafisz. Wtedy zgrywasz na pena i instalujesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum