1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Szymrok, Styczeń 29, 2011.

  1. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    Mam pytanie
    podłączyłem konsole do internetu pierwszy raz nawet się nie zarejestrowałem na livie po podłączeniu dałem testuj połączenie wyskoczyła mi aktualizacja i zaktualizowałem i odłączyłem dodam że mam przerobioną konsole. Teraz zmierzam cofnąć przeróbkę i jechać na oryginałach. Więc moje pytanie jest takie czy mnie zbanują ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ciezko powiedziec. Miales plyte w nepedzie w tym czasie ? Jaka to przerobka ?
     
  4. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    przerobka to ixtreme 1.6 jest chyba jakis sposob by sprawdzic czy konsola zostala oflagowana
     
  5. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oflagowana zostala by, jakbys odpalil gre z AP2.5
     
  6. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    przez AP2.5 na pewno nie mam gdyż najpierw mialem flascha LT+ a pozniej odpalilem te gry
     
  7. BratMichała

    BratMichała Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak wyżej pisałeś ze masz 1.6
     
  8. bercik121

    bercik121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A zechciałbyś, tak poza tematem, wyjaśnić co skłoniło Cię do tak niebywałej zmiany nastawienia?
     
  9. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    BratMichała wtedy gdy podlączylem do internetu miałem 1.6 a puźniej zrobiłem LT+
    bercik121nazbieralem trochę kasy i pogralbym sobie multi bo z przerobioną nigdy nie wiadomo co będzie następnego dnia
     
  10. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Skoro gdy podlączałeś się do live'a i mialeś ixtreme 1.6 to napewno zostales oflagowany i to bez dwóch zdań. Jest niby program do sprawdzania tego ale on nie działa wg mnie(mi źle pokazał) Moim zdaniem gdy sie podłączysz to prędzej czy później bana dostaniesz. Najlepiej zrób jak ja zrobiłem: sprzedaj tego ixa i kup nnowego slima i go nie przerabiaj!
     
  11. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
    myślę że będzie to najlepsze rozwiązanie
     
Wczytywanie...

Poleć forum