1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez remios94, Maj 5, 2011.

  1. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich forumowiczów otóż mam pytanie jakie są sposoby przegrania z gotowej gry na x'a na druga płytę i drugie pytanie czy da się na nagranej płycie zmienić wave'a np. z 4 na 2

    Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Jeżeli chodzi Ci o skopiowanie oryginalnej płyty, to raczej ciężko jest. Z kopią nie powinno być problemów, chociaż trafiła mi się już płyta, którą konsola czytała bez problemów, ale za cholerę jej napęd w kompie nie chciał "zmielić".
    Odnośnie drugiego pytania, to niestety nie ma takiej możliwości. Musisz wpierw obraz z płyty zrzucić na dysk, zmienić wave i nagrać na nowo.

    Sent from my U20i using Tapatalk
     
  4. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za odpowiedź ale właśnie w tym sęk że właśnie nie mam obrazu płytki tylko mam te pliki video i audio TS czy jakoś tak :)
     
  5. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
  6. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zeby skopiować płyte z grą to musisz mieć albo napęd kreon jak się niemyle lub orginalny nape xboxa ze zmienionym firmware i xbox backup creator.Zwykłym napedem nie skopiujesz.
     
  7. remios94

    remios94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli rzecz biorąc nowicjusz nie da rady ?
     
  8. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie skopiujesz gry z xboxa 360 npedem z pc to nie gra z ps2 ze mozna odrzu skopiować to co skopiowałes to masz tylko pierwszą warstwe napęd z pc nie zobczy drugiej i w efekcje nie masz gry musisz albo napęd kreon poczytaj sobie o tym na forum ja kopiuje ale mam napęd z xboxa wyciagniety i zmieniony firmware
     
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    tu jest napęd do kupienia (kreon) NAPĘD DVD-ROM SH-D162D IVORY BULK /SAMSUNG - Digiteria.pl
     
Wczytywanie...

Poleć forum