1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kisiel__94, Marzec 15, 2009.

  1. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    Witam!
    (Nie znalazłem takiego tematu, a jeśli jest taki temat to przepraszam)
    Czy można zrobić tak, że jeden profil na konsoli będzie do grania na piratach(single player),
    a drugi do grania na oryginałach (multiplayer)?
    Czy mnie za to zbanują czy nie?
    Czy trzeba mieć osobny dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PolyCount

    PolyCount Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    najbezpieczniejszym sposobem chyba bylby drugi dysk...
     
  4. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    A nie wystarczy drugi profil?
     
  5. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nawet jak bedziesz mial 100 profili nic to nie da poniewaz i tak grasz na jednej konsoli.
    I jak jest przerobiona to Ci to odczyta z kazdego profilu ze jest wgrane inne oprogramowanie do napedu i mozesz dostac bana.:D
    A dysk chyba nic nie da bo przerabiasz naped a nie dysk:confused:
     
  6. Cammi4l

    Cammi4l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    MS banuje konsolę a nie dysk. Nawet jak utworzysz 100 profili i do każdego dokupisz oddzielny dysk to i tak jest możliwość bana, no chyba że masz dwa napędy- jeden sflashowany drugi nie :p Ale z resztą i tak nie wiem jak to by było wtedy z tymi kluczami napędów... :/
     
  7. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    Aha, rozumiem, a mam następne pytanie:
    Jak się gra w GTA IV z kodami to blokują się archievmenty i czy można usunąć tę blokade i zapis i na tej samej konsoli (i na tym samym profilu) grać bez blokady od początku?
     
  8. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    ponoć kody nie blokują archievementów, ale kody psują całą zabawe
     
  9. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    Wiem o tym, że psują zabawę tylko się pytam czy to się da cofnąć usuwając zapis gry?

    PS.Kody blokują archievmenty
     
  10. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    a moge wiedzieć jakie achievy w gta blokują kody?
     
  11. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    Jak wpisałem kod na helikopter to pisało, że blokuje jakąś misje o "Army..."
     
  12. ventrue

    ventrue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
    Został ci zablokowany Achievement pod tytułem "One man army", polegający na tym, że musiałbyś uciec z terenu poszukiwań przy 4 gwiazdkach.
     
  13. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    a da się to cofnąć?
     
  14. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak wczytasz stan gry przed wpisaniem kodu to tak będziesz miał odblokowane ,ale jeśli zapisałeś stan gry po wpisaniu kodu niestety Achievement będzie zablokowany .
     
  15. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    jesli sie usunie save to wtedy na nowym nie bedzie pokazane ze sie uzywalo kodow?
     
  16. kisiel__94

    kisiel__94 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Z kisielowa
    Właśnie ciągle na taką odpowiedz czekam...
     
Wczytywanie...

Poleć forum