1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WIFI, Lipiec 23, 2011.

  1. WIFI

    WIFI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jak bd grał na piratach zpatchowanych i nie zpatchowanych ale nie bd miał wogóle podłączonego internetu ani razu to dostane bana.? Bede grać offline to nie dostane ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak będziesz grać offline i nie będziesz sie podłączał do netu to nie dostaniesz bana
     
  4. WIFI

    WIFI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha ok dzieki za odp
     
  5. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak sprobujesz sie podlaczyc do liva nawet bez gry w napedzie to takze mozesz dostac bana
     
  6. WIFI

    WIFI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha a jak sie przeropi xboxa to gry NTSC beda działac na x360 w wersji PAL??
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  8. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    WIFI,najlepiej nigdy nie podłączać sie na przeróbce do neta.
    MS może w każdej chwili to wykryć.
     
  9. WIFI

    WIFI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak odłaczyc w xboxie od internetu bo mam podłaczone przez wifi i niewiem jak rozłaczyć
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W Windowsie, lub sterownikach access pointa. Poza tym, żeby było połączenie musisz być zalogowany do xbl.
     
Wczytywanie...

Poleć forum