1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ratajczak1503, Wrzesień 10, 2011.

  1. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Sorki, ale nie wiem do jakiego działu to włożyć, ale mam następujące pytanie. Dziś kolega będzie mi wgrywał LT 1.9, ale mówił, że zanim przerobi, będę musiał wgrać najnowszego dashboarda(lub aktualizacje, nie pamiętam), która skasują mi aktualną przeróbkę(czy coś takiego)Mówił, żebym tylko podłączył do neta, a sama się wgra. Tu się naradza problem, a mianowicie nie mam możliwości podłączenia konsoli do internetu. Mógłby mi ktoś podać link z najnowszą aktualizacją, żebym sobie wgrał na płytę i zainstalował??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Bardzo dziękuje. Nic się nie stanie jak wgram 1.9, zamiast 1.91??
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak wgrasz tą aktualizacje i lt+1.9 to nie będą działać ci gry z ap25
     
  6. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    A to tym się nie przejmuje, bo chyba tylko dwa, czy trzy gry wyszły z tym zabezpieczeniem i w dodatku rok temu.
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    trochę więcej niż dwie. Ale jaki to problem by gośc wgrał ci 1.91? Przecież to tylko kwestia plików : ) Procedura dokładnie ta sama
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak juz wgrywasz to chyba lepiej najnowsza :)
     
  9. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jaką wersję ma mi wgrywać.
    PS. czy to co on mówił jest prawdą? Muszę wgrać najnowszą aktualizację, żeby zainstalować LT 1.91??
     
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie koniecznie, jak wgra ci ten lt1.9(1) i zaktualizujesz to nie usunie ci przeróbki
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    O ile będziesz miał pewność że to będzie 1.91.
     
  12. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Jestem troszkę zielony w tych sprawach i lepiej zrobię jak mówił.
    1. Wgram aktualizacje(skasuje przeróbkę)
    2. Następnie on mi wgra 1.9(1)
    Czy wszystko będzie dobrze w tej kolejności? Czy będę mógł grać w Deus'a po polsku?
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak wgra mu 1.9 to też nie usunie przeróbki

    @: tak będziesz mógł grać w deusa ;D
     
  14. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Ponawiam. Chciałbym jedną odpowieć: TAK, lub NIE, najlepiej, żeby to było 'TAK'
     
  15. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  16. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Dziękuje bardzo, idę wgrywać aktualizację, a za jakiś czas grać w Deus'a!
    Jeszcze raz dzięki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum