1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanie ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wilk14, Luty 15, 2012.

  1. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Witam mam problem mam 3 konta na LIVE na dwóch kontach mam zakładki video a na 1 koncie nie mam co jest ? Video Zune mam ściągnięty o co chodzi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    A wszystkie konta są na ten sam kraj? Czy może jedne są na USA/UK a inne PL?
     
  4. SlimShady

    SlimShady Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie odnosnie podlaczenia xboxa do neta.
    Otoz mam dasha 13599 (bez cichej aktualizacji), a chce podlaczyc neta tylko po to by sciagnac darmowe dlc na overeema do ufc 3, ale do rzeczy....xbox wymaga zebym zaktualizowal dasha do tego najnowszego jesli chce sie podlaczyc.To jesli sie polacze to beda mial to cicha aktualizacje?? czy juz jej nie praktykuja wraz z nowym dashem i czy gry ze starym formatem xd2 na lt 2.0 beda mi chodzic bez problemu, bo wiem ze najnowsze tytuly beda wymagac lt 3.0 i najlpiej nagrywarke ihas 124b jesli chce instalowac na hdd
     
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jak zaktualizujesz dasha przez LIVE to będziesz potrzebował LT 3.0 do gier XGD3.
     
  6. Wilk14

    Wilk14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    185
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Nie wiem ale jedno konto mam na Regionie Szwecja :/ Jak wchodzę na swoim polskim koncie w Zune to pisze coś chyba po hiszpańsku sądzę że na tym regionie nie ma Zune sprawa zamknięta i tak THX! za odpowiedz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum