1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez trufel, Lipiec 23, 2009.

  1. trufel

    trufel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z internetu
    witam mam pytanie mianowicie przerobilem x'a na 1,6 ale nie mam najnowszej aktualizacji ze strony xboxa bo nie mam dysku i mam malo miejsca. i nie chodza mi gry np tak wypalony FN4 http://x360iso.org/abgx360/19324-fight_night_round_4_rf_xbox360-ccclx.html. tak samo mi sprawdza abgx. konsole jeszce raz spradzalem tam gdzie przerabialem i jest 1,6. i ten FN4 tez nie chodzi u serwisantow na ich kosoli. czy to jest pod wersje 1,6 ????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    No to co to za serwis ze nie potrafia ci zrobic aktualki konsoli ?
    Ja robie to w cenie przerobki jesli klocek tego wymaga ;)
     
  4. trufel

    trufel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z internetu
    ale czy wymagane jest??? i czy ten wypalony obraz jest dobry i powinien pojsc na 1,6
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak jest wymagana
     
  6. trufel

    trufel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z internetu
    wiem ze jestem newbie ale musze to jakos wreszcie uruchomic ostatnie juz pytanie nie mam dysku czy da sie to jakos zrobic bez dysku. moze dlatego nei zrobili bo go nie mam ???? i czy da sie np podlaczyc pendrive usb i zaktualizowac. bo podlaczajac usb z aktualizacja zaczyna aktualizacje ale przerywa brak miejsca (czy pendrive moze byc takim malym dyskiem)???
     
  7. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Bez dysku lub karty pamieci tego nie zrobisz.
    Idz do tego serwisu i popros aby ci zrobili aktualke klocka przeciez to trwa chwile ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum