1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanka dotyczące zakupu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez puze, Listopad 27, 2010.

  1. puze

    puze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam parę pytań co do zakupu konsoli xbox360 slim:
    • mam zwykły telewizor 23'', czy da się normalnie grać, czy obraz jest za mgłą, zamazany??
    • czy taki kabel będzie dobry do połączenia konsoli KABEL XBOX 360 VGA HD AV LCD/CRT XBOX360 GOLD KX1 (1329082444) - Aukcje internetowe Allegro
    • chciałbym grać MP, czy opłaca się??
    • jak się gra w fps'y??
    • czy da się bez przeróbki podłączyć pendrive, tak aby był on traktowany jako dodatkowy dysk (czyli 4GB konsoli + 16GB pendrive)??
    • czy filmy w formacie .avi i .mkv odtwarza. A i czy napisy są odtwarzane, czy muszą być wbudowane do filmu??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    1.Da się,ale jak masz monitor lcd,to lepiej do niego.
    2.Nie wiem
    3.Bardzo się opłaca,xbox bez multi jest do bani
    4.Super,opanujesz w parę minut.
    5.Tak
    6.Nie wiem jak z formatami,ale napisy chyba muszą być wbudowane w film,jak miałem osobno,to nie czytał.
     
  4. fixer5

    fixer5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to tak
    1 da sie normalnie grać tylko tv musi mieć 60 hz lub wiecej
    2a po co taki kabel do podłączenia do tv bedziesz mieć w zestawie
    3zależy w co osobiście mi sie fajnie gra tylko że live jest płatny
    4 bardzo fajnie moim zdaniem lepiej niż na kompie
    5 tak
    6w avi odtwarza mkv nie jestem pewien
    5
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    1 bez problemu
    2 jesli chcesz podłączyć klocka pod monitor to potrzebujesz VGA z tym że lepszej jakości, od MS albo Bigben. Jeśli chcesz poprostu podłączyć do TV, masz w zestawie kabel.
    3 Zależy od gustu i upodobań. Osobiście preferuje single
    4 Kwestia przyzwyczajenia i odstawienia PC :)
    5 tak
    6 avi po ściągnięciu kodeków z XBL, napisy muszą być wklejone w film
     
  6. puze

    puze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a konsola posiada wejścia usb chyba 5, czyli mogę podpiąć pod nią klawiaturę i myszkę, i grać normalnie??
     
  7. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. puze

    puze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra mam teraz następne pytanie:
    - mam 2 braci, jak wiadomo też by chcieli pograć, z tego co wiem można założyć osobne konta na xbl (tak aby każdy miał po jednym koncie) czy jeżeli przedłużę konto na 12 miesięcy, to tyczy się to wszystkich kont, czy do każdego z osobna trzeba kupować przedłużenie??
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Każde oddzielnie
     
  10. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Możecie mieć trzy konta do single,w tym dwa silver i jedno gold,i jak przez live to na tym gold.
     
  11. puze

    puze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak ale jakby się grało na jednym koncie gold to statystyki będą naliczane tylko do tego konta, chyba że jest takie coś że załóżmy jest gra COD MW2 i jedno konto gold, to czy w grze idzie założyć 3 konta (wchodzimy do xbl, wybieramy COD MW2, gra nam się ładuje, logujemy się na konto xxxx, po wylogowaniu się z gry, nie wychodząc z tego konta gold, logujemy się na inne konto xxxx2)

    hehe ale to napisałem ale myślę że zrozumiecie o co mi chodzi
     
  12. puze

    puze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaka byście polecili grę symulacyjną podobną do America's Army 3?? Chodzi o to żeby był multi
     
  13. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Do multi dobry jest Battlefield Bad Company 2, może nie tak symulacyjny jak AA ale naprawdę ma klimat. Coś słyszałem, że Operation Flashpoint: DR jest także dość zaawansowaną grą jeśli chodzi o realność.
     
Wczytywanie...

Poleć forum