1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanka świeżaka ;D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stasiek1995, Czerwiec 25, 2010.

  1. stasiek1995

    stasiek1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pisarzowa
    Witam ;)
    Jestem nowym użytkownikiem X360 przerobionego i mam pytanie (na marginesie nie znalazłem odpowiedzi w szukajce):
    -skoro mam przerobionego X360 to mogę na pendrivie stany gry zapisywać ?

    Pozdro ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Tak na najnowszej akualizacji.
     
  4. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    Możesz...
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Może każdy nawet ten co ma nie przerobionego
     
  6. stasiek1995

    stasiek1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pisarzowa
    Dzięki ;D
    I jeszcze jedno mam pytanie ;)
    Czy arcade może mieć zephyra ??

    Pozdro ;D
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  8. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak może miec, podaj ilu watowy masz zasilacz i date produkcji
     
Wczytywanie...

Poleć forum