1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukeskajloker, Styczeń 31, 2010.

  1. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    1. Kupiłem płyty TDK i jak instaluje grę na dysk to błąd o szmatce wysakuje
    2. Czy płyty platinum są dobre?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wszystko zaezy od nagrywarki/plyty/napedu.

    Ja pale na platinumach i nie mam problemow.
     
  4. x_kamil

    x_kamil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    212
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kupuj Verbatimy, są droższe, ale nigdy się na nich nie zawiedziesz ;)
     
  5. gipadam86

    gipadam86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a ja nawet HAWK i tez wszystko smiga :)
     
  6. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    źle nagrałeś gierke i tyle... LayerBreaka moze brak Oo. Czasem i na gównianych plytkach chodzi..
     
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tdk są nie złymi płytami , laser w napędzie może masz już słabawy
     
  8. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Ja nagrywałem na vakoss :p i nie polecam dużo gier chciałem nagrać ale tylko NFS Shift wyszedł i jeszcze się ścina :p
    Lepiej kupić verbatimy ;)
     
  9. ViRuE

    ViRuE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja tam smigam caly czas na Superatec w media markcie po 4 zl sa jak dobrze pamietam i niemam problemow ;p
     
  10. Sauron24

    Sauron24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja zawsze mam verbatimy.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. ariel111c
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    383
  2. kamil126
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1276
  3. Shade4
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    445
  4. MartinVip
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    199
  5. TRV13E
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    387

Poleć forum