1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pallino93, Październik 5, 2011.

  1. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam chciałbym się zapytać czemu na jednej ze stron z której można pobrać GoW3 w informacjach pisze że posiada AP2.5? jak to w końcu z tym jest? MS z niego nie zrezygnował? bo już się pogubiłem...
    a jako że LT1.91 niwelował potrzebe nagrywania ponownego gier z AP2.5 to czy taka opcja jest także w LT2.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    GoW 3 nie posiada ap25. Lt 2.0 omija ap25.
     
  4. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to dlaczego w jednej z najnowszych wstawek pisze:

    Release Date : 10/2011 Languages : Multi
    Platform : XBOX360 Genre : FPP
    Region : FREE Size : 1x DVD
    Gra posiada SSV2, AP2.5 z dasha 599 i Wave 13. Wymaga dasha x599
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  6. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli on se jest ale nie bedize z nim problemów jak było to wcześniej?
     
  7. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    LT 2.0 nie omija ap25, ap25 nadal jest aktywne i microsoft z każdą kolejną aktualizacją może dodać nowe tytuły do dasha na sprawdzanie sektorów ap25 - wtedy nie obejdzie się bez ripowania gier/sektorów ap25 na nowo i przepalaniu kolejnych kopii.
     
  8. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może ale nie musi:)
    ale mniejsza o to, chciałbym wiedzieć czy w takie Halo reach które było nagrywane by działało chyba na LT1.1 będzie działać na 2.0 czyli czy te starsze tytuły będą działać na LT2.0 bez konieczności wypalania tak jak miało to miejsce z LT1.91 o ile dobrze mi wiadomo
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ms raczej zrezygnował z tego zabezpieczenia. jest 8 tytyłów dość starych i raczej się na xgd3 skupią
     
  10. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    yyy nie chce nowego tematu więc tu zapytam:)
    na forum piszą że jeżeli się ma poniżej LT1.91 to ten dash 2.0.13599.0 usuwa przeróbkę...to ja siem pytam mając LT1.9 i tego dasha czemu mi takie normalnie wypalane gry działają?:)
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    za działają ci wszystkie z xgd2 i nie zadziałają z ap25 i xgd3 ( i nie wszystkie gry wymagają najnowszej przeróbki tylko dasha)
     
  12. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiem wiem że nie wszystkie gry wymagają najnowszej przeróbki:) tylko dziwiło mnie to iż działają mi gry jak miało przecież usunąć mi LT:D dzięki za info:)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. ariel111c
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    381
  2. kamil126
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1274
  3. Shade4
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    444
  4. MartinVip
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    197
  5. TRV13E
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    387

Poleć forum