1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pytanko co do plyt

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mattq, Wrzesień 11, 2010.

  1. mattq

    mattq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wieliczka
    witam w mojej okolicy nie idze kupic plyt verbatim co za tym idzie mam takie pytanko
    co sadzicie o platiniumach ?? czy daja rade na granie na 360 a moze polecicie jakies inne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Wypalałem na tych i na tych i na platiniumach też śmigało
     
  4. lukasx86

    lukasx86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sosnowiec
    extreme, maxell sprawdzone przeze mnie i zawsze działają! dodam tylko, że instaluje gry na dysku żeby nie męczyć lasera
     
  5. lepek46

    lepek46 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A właśnie pytanie z innej beczki, zainstalowałem grę na dysku i tez prosiło mnie o płyte wie ktoś może dlaczego?
     
  6. Wincent

    Wincent Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bo musi byc plyta w napedzie.
    Ja nagrywam na omegach i wszystko ok.
     
  7. L3ON_PL

    L3ON_PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nagrywam tylko na płytach Platinum (CD, DVD i teraz DVD DL) gdyż do Verbatim się zraziłem, bo prawie co trzecia płyta lądowała w koszu:-/ pewnie wina mojej nagrywarki. Mój klocek czyta bez problemu je
     
  8. led_tm

    led_tm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja używam tylko Verbatimy (polecam) i wypalam bez żadnych problemów. W przeszłości używałem też płytek firmy maxell ale teraz już x360 ich nie czyta.
     
  9. groszek17

    groszek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ja uzywam Verbatim, Omega zalezy co bedzie. I dzialaja ;)
     
  10. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
Wczytywanie...

Poleć forum