1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko do Crysisa 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ratajek, Kwiecień 27, 2011.

  1. ratajek

    ratajek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    389
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli zacznę jakąś misję od nowa: przykładowo jestem aktualnie na 14 a chciałbym powtórzyć 10. To czy aktualny postęp usunie mi się i będę zaczynał od tej 10 misji? Pytam się ponieważ kiedyś w jakimś FPS-ie (na kompie) zacząłem sobie jakaś moją ulubioną misję ze środka i aktualny postęp mi się usunął, zaczynać musiałem od tamtego momentu dalej przechodzić czyli tak jakby się cofnąłem. Czy może się coś takiego w crysisie 2 zdarzyć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Nie zdarzy się. Można powtarzać.
     
  4. Igorface

    Igorface Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    potwierdzam. mozna powtarzac
     
Wczytywanie...

Poleć forum