1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko do was

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kooloo123, Styczeń 29, 2012.

  1. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Chciałem się przerobić mojego Slima na Lt 3.0 mam aktualnie Lt 2.0 i nagrałem zwykłą nagrywarką take gry jak assassin revelations, battlefield 3, modern warfare 3 czy te płytki z grami pójdą mi na Lt 3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie, będziesz musiał wypalać od nowa z dogranymi topologydata. Z płyty nie możesz zrobić obrazu bo jest wypalona w 97% (jakby była wypalona ihasem to by można) Obraz jak masz na dysku to puszczasz przez abgx i nagrywasz a jak nie masz to musisz ściągać od nowa jak chcesz grać. Żeby instalować gry na dysk to będziesz potrzebował ihasa tak to jedynie gra z płyty.
     
  4. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie, ponieważ muszą mieć dograną topologie na LT 3.0.
    Trzeba obraz przepuścić przez najnowszy abgx i nagrać.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak bym miał iHAS'a to musiał bym puszczać obrazy płyt przez Abgx v1.0.6 na przeróbce Lt 3.0?
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    czy iHAS, czy nie. Gry pod LT+3.0 przez ABGX przepuszczać trzeba.
     
Wczytywanie...

Poleć forum