1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko i nowy dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tracer44, Styczeń 4, 2011.

  1. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Więc tak czy najnowszy dashboard ma w sobie wbudowany emulator xbox'a 1 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Czery

    Czery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie rozumiem pytania. Jeżeli masz na myśli czy gry z X1 działają to oczywiście że tak i możesz to ustawić.
    Jeżeli nie chodzi o to, to proszę o sprecyzowanie.
     
  4. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Tak jak up napisal Gry pojda. Ale jesli chodzi o funkcje starych x'ow to nie ma juz niektorych.
     
  5. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kiedyś emulator trzeba było dograć, to teraz coś się zmieniło i emulator jest już wbudowany w dash?
     
  6. Czery

    Czery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam xboxa ponad rok i jak wrzuciłem do niego Halo 2 to śmigało bez problemu :)
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    emulator jest fabrycznie na dysku z tego co sie orinetuje a nie w dashu
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Tak jak Kris mówi. Emulator nie ma nic wspólnego z dashem. Jeśli masz oryginalny dysk M$ to teoretycznie emulator powinien na nim być , bo bez dysku nie ma możliwości odpalenia gry z X1. Jeśli dysk masz wymieniony , to już różnie może być. Polecam lekturę TEGO tematu i przegląd mojej sygnatury.
     
Wczytywanie...

Poleć forum