1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko na temat UnBan HDD

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez FICU, Marzec 10, 2010.

  1. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jakie rzeczy potrzebuję oprócz Lutownicy do odbanowania dysku bo przeczytałem już kilka poradników i się pogubiłem a w głównym temacie nie jest napisane co potrzeba oprócz lutownicy... :/

    Pozdrawiam
    FICU
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tu masz wszystko narysowane na obrazku
    >>>http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/free60/SPI_&_JTAG_diagram_(zephyr-falcon-opus-jasper).png

    a w tym temacie jest dokładnie wszystko opisane
    >>>http://xboxforum.pl/sprzetu-f11/przywrocenie-instalacji-gier-na-hdd-juz-mozliwe-32356.html

    jezeli wszystko obejrzałeś i przeczytałeś 3 razy i nadal nie wiesz o co biega
    tzn. że nie dasz rady zrobić tego sam ! pamietaj że możesz trwale uszkodzić konsolę
    jak popełnisz jakis błąd !!! lepiej zwróć sie do kogoś kto już to robił lub się zna
     
  4. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    Dobra już załapałem o co chodzi. Teraz mam pytanko: Czy chodzi o ten typ LPT do którego trzeba te wszystkie kable wlutować? [​IMG]
    I jak to jest z tym GND? Lutujemy te trzy kable ze sobą i czymś izolujemy np. taśmą izolacyjną? Być może było już takie pytanko ale nie mogłem jakoś jego znaleźć.
     
  5. lin

    lin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @FICU

    to jest zdjęcie gniazdka (takie masz w komputerze) , Ty powinieneś zastosować wtyczkę (gniazdko męskie , wystają piny) żeby połączyć konsolę z PC. I pamiętaj o numerkach.

    pozdrawiam
     
  6. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    to się podłącze do tematu, bo w głównym o unban'ie nikt mi nie odpowiedział:

    mam kabel LPT i chciałbym wiedzieć czy w środku, w kablu jest jakiś przeplot przewodów, tzn. w końcówce żeńskiej pod pinem nr 1 w końcówce męskiej jest ten sam przewód pod 1-m pinem? i podobnie np z przewodem 13-ym itd?
     
  7. buruniaPL

    buruniaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Puławy
    a ja mam pytanie może głupie ale od tego jest forum zęby zadawać pytania , posiadam konsole Arcade Jasper bez dysku ale ostatnio dostałem bana i mam pytanie typu czy jak do kupie dysk to będzie działał czy będę musiał odbannowywać dysk (konsole) ?
     
  8. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    nie będzie działał, tylko unban pomoże
     
  9. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    A jaki to ma być kabel LPT? Możecie podać jakiś link do niego? Bo ja znalazłem tylko kabel LPT do PC z wyjściem do drukarki...
     
Wczytywanie...

Poleć forum