1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko o Fable 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcinpl25, Grudzień 22, 2009.

  1. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Jak nabić szybko kasę w fable 2? Nie chce mi się spamować w jakieś pracy chcę szybko zarobić dużą gotówkę może wiecie jak?

    Zrobiłem temat w tym dziale bo potrzebuje szybkiej odpowiedzi a tu zawsze taka jest :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Witam, kup parę nieruchomości (domy[wynajmnij], sklepy, bary itp.) i nastepnie zapisz gre wejdz do menu konsoli i zmien tam date na np 2030 r włacz grę i wtedy ci nabije sporą sumę ;)

    //Edytuj posty!!slon

    Bo w Fable 2 nawet jak nie grasz, a masz jakieś nieruchomości to kasa się cały czas nabija :)
     
  4. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    wow jaki fajny sposób na pewno wypróbuje dzięki
     
  5. QurChuck

    QurChuck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    okolice Poznania
    cheater .
     
  6. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jednak pamiętaj, gdy chcesz wykorzystać ten sposób co podał gajdzik musisz być odłączonym od Live.
     
  7. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Można wiedzieć dlaczego?
     
  8. Xargo

    Xargo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego powodu, że live synchronizuje datę i zmiana roku przy podłączonym live nie da efektu.
     
  9. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ahaa...
     
  10. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Działa ale wystarczy zmienić datę o miesiąc i styka. Mam już kilka milionów. ^^
     
  11. dyrkowiczka

    dyrkowiczka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam pytanie . a gdzie sie zmienia wgl tą date ?? .
     
  12. oliee0

    oliee0 Banned

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    W ustawieniach konsoli.
     
  13. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a ja mam lepszy sposób na kasę:) - trzeba mieć bogatego tatusia :p
     
  14. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Ja mam wykupione wszystkie nieruchomości jakie znalazłem ciekawe ile już tej kasy tam jest później odpalę i zobaczę z ciekawości :DD
     
  15. Desperado

    Desperado Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wchodzisz w opcje konsoli i tam masz date i godzine :p
     
  16. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Moja konsola Xbox\Ustawienia systemowe\Ustawienia konsoli\Zegar\Data i godzina
    Tak ciężko poszukać????
     
  17. Groszq

    Groszq Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Datę musisz zmienić w menu konsoli. Ustawienia systemu>ustawienia konsoli>zegar.
     
Wczytywanie...

Poleć forum