1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko o XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jordan23mk, Grudzień 17, 2012.

  1. jordan23mk

    jordan23mk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć mam pytanie a mianowicie czy mogę nagrać gierkę xgd3 zwykłą nagrywarką? (pioneer) mając dashboard 15574 LT 3.0 oraz napęd Liteon?? Próbowałem ale niestety czyta mi gierkę ale jak włączam to wywala że nie obsługuje ;/
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Pytanko o XGD3

    zalecane jest kupno ihasa

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. jordan23mk

    jordan23mk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytam bo nagrałem PES 2013, nawet zainstalowałem na dysku ale po włączeniu po 3-4 sekundach wywala mi info że nie odczytuje formatu czy coś takiego.
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Pytanko o XGD3

    po nagraniu zwykłą nagrywarka nie zawsze działa ponieważ nagrywasz tylko 97% obrazu.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  7. jordan23mk

    jordan23mk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robię wszystko identycznie według ustawień z tego poradnika. Ale tak jak mówiłeś Eslord na prw spróbuje użyć innych ustawień IMGBurna i może pójdzie.

    http://i50.tinypic.com/muuzqt.jpg
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Pytanko o XGD3

    jesli gra zainstalowała ci się na dysk to moim zdaniem nie jest to wina złych ustawień imgburng.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  9. jordan23mk

    jordan23mk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Pytanko o XGD3

    w abgx wszystko ok

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum