1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko w sprawie GTA IV

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kwiolek, Listopad 17, 2009.

  1. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    Witam!
    Czy wy też macie w oddali tak rozmazany obraz?? Od czego to jest i czy da się to naprawić??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ronson

    Ronson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jezeli masz dysk to zainstaluj gre na dysku, tekstury się będą szybcjej ładowały i problem powinien znoknąć, przynajmniej tak było u mnie :)
     
  4. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    no to jak jedziesz autem i jak szybko jedziesz to się rozmazuje albo jak jesteś pijany ;D
     
  5. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    No ale mi nie chodzi o nie ładujące się tekstury bo to jest inna sprawa;p ale o to ze w oddali czyli daleko ode mnie jest rozmazany obraz albo tak jakby nie bylo AA w oddali...
    Powiem tylko ze moj kabel VGA nie jest najwyzszej jakosci ale jak dla mnie w innych gra jest w miare git... Jakbyście mogli to odpowiedzcie na pytanie i zapodajcie mi link do tego tematu w ktorym byly screeny z grafiki na vga;]
     
  6. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dużo też zależy od napedu na moim BenQ czasem się obraz też zamazywał ale musiałem bardzooo szybko jechać ;]
     
  7. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    mi nie chodzi o jechanie!!!
    Po prostu w oddali albo np. jak patrze na tą wieżę co jak sie wychodzi ze swojej pierwszej meliny w prawo (taka czerwona) po prostu jest takie niewyraźne nie to ze sie rozmazuje tylko takie wlasnie niewyrazle... nawet jak stoje
     
  8. dkmaster

    dkmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I chyba tak powinno być.
     
  9. Bigggi

    Bigggi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    TO nie blad konsoli , to jest naprawdopodobniej filtr gry . Jezeli masz oryginalne GTA IV to sie nie przejmuj wszystko jest ok , Jedynie jeszcze moge dodac - jezeli masz czeste spadki fps to nie zgrywaj na dysk , u mnie dziala lepiej gdy gram z plyty .
     
  10. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    nom tez tak wlasnie myslalem ze filtr;] a mi tez właśnie z płytą ;P
    Chodziło mi po protu o ten filtr :p
    A jeżeli chodzi o jakość kabla to na jakim obiekcie w obojętnie jakiej grze najlepiej sprawdzić czym się różni taki tani kabelek od BigBena czy MS? Po prostu po czym poznać różnicę ;]
     
  11. jozekpl

    jozekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kiedys widzialem jakis filmik na youtube jak porownywali jakosc kabli w x'sie i byo widac roznice. To chyba byla gra UFC 2009.
     
  12. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    W tym wypadku to nie chodzi o jakość kabli. Jest to znany problem. Zainstaluj grę na dysku, ponieważ z dysku jest szybszy odczyt niż z płyty. Nie jest to popsuta konsola czy wada fabryczna, po prostu gra jest bardzo obciążająca dla konsoli.
     
  13. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    no spoko już zostawmy temat GTA IV, teraz chodzi mi o kabel... tak jak pisałem wcześniej..
     
  14. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Kabel nie ma nic do rzeczy w tym wypadku. Jeżeli gry działają to znaczy, że działa i ja bym go nie ruszał.
     
  15. Kwiolek

    Kwiolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radomsko
    Nadal nie kapujecie OCB. Chodzi mi o to że ja mam zwykły kabel za 20zł i jeżeli w najbliższym czasie kupie BigBena to po czym poznać konkretnie, a właściwie na co mam zwracać uwagę jeżeli chodzi o jakość wyświetlania???
     
  16. dkmaster

    dkmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    utrata jakości MOŻE być minimalna, przecież każdy kabel działa tak samo, jakość wykonania moim zdaniem się nie różni, bo każdy chce zarobić jak najmniejszym kosztem
     
Wczytywanie...

Poleć forum