1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko w sprawie XOne

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez WineToo, Sierpień 13, 2014.

  1. WineToo

    WineToo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radzionków
    Witam was forumowicze, nie wiem czy taki temat był czy nie ale co wpisze na ten temat to coś nie wyszukuje.. Chodzi o to, że mam takie pytanie czy ktoś z was wie czy w XOne jest tak jak było z X360,że był system PAL i NTSC ? Bo planuje zakup a czasem nie chce się wkopać w jakiś badziew i potem mieć problem z grami :d
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    tak niestety nadal jest z blokadami regionalnymi :/

    najbardziej opłaca sie z niemiec lub angli i nie warto czekać na premiere w pl bo ma byc drożej (jak zwykle .)
     
  4. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    xo jest region free, miał mieć blokady na początku ale je znieśli
     
    1 osoba to lubi.
  5. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to można już brać z USA :))
     
  6. geometric77

    geometric77 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opolskie
    Tylko pamiętaj, że w USA (110v ) w gniazdkach jest inne napięcie niż w Polsce (240v ).
     
  7. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    wiadomo ale i tak taniej u nas kupić zasi do xbox one i konsole from the US niż u nas kupić :)
     
  8. WineToo

    WineToo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radzionków
    Jak czytałem w jakimś odsetku konsol jest uniwersalny zasilacz 110-240V i działa tu i tu :D Bo właśnie w stanach jak zauważyłem jest o WIELE WIELE taniej niż w GB jak i DE :D
     
  9. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Oczywiste bo tam nie ma VAT i tam wszystko jest taniej ważne zeby wysłali pocztą jako gift po jak doliczą 28% to nie wiem czy nadal tak taniej :) a co do uniwersalności sam oblukałem i tylko nie firmowe zasi :) ale sam często kupuje z azji tam też jest 110v i tam już uniwersalne zasi to standart
     
  10. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    1500 masz z DE, a 1200 z USA.. IMO szkoda czasu jednak bo ok 150 zasi i jeszcze mogą dać 28% podatku :(
     
  11. WineToo

    WineToo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radzionków
    Przegladalwm wczoraj i znalazlem za 290+50 przesylka.. Wiec da rade taniej tylko trza pszukac , no ale tak jak mówisz jak dowala % to juz nie będzie tak pięknie .
     
Wczytywanie...

Poleć forum