1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko z innej beczki :)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez spider103, Luty 5, 2009.

  1. spider103

    spider103 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rzeczyce
    czy jak robie plik dvd aby skopiować kopie to nazwa przed .dvd musi być identyczna jak nazwa przed obszernym plikiem iso?

    Przykład:
    ściągnąłem GTAIV.iso(6.30GB) to jak robie plik dvd to jego nazwa musi być dosłownie identyczna jak nazwa przed .iso (6.30GB) czyli GTAIV.dvd

    Jeżeli zmienie choćby malutką literke np(GTAIv) to już konsola jej nie rozpozna czy dobrze mówię?mam nadzieje że nie zamotałem proszę mnie poprawić jak się mylę.pzodrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    podepne sie pod temat.Ja np zrobiłem obraz kopi na dysk i mialem plik iso z grą i mały pliczek(nie dvd).Załadowałem ten pliczek do ImagBurn i normalnie sie wypaliło i gra smiga.
    P.s w opcjach nie miałem ustawionej zadnej wartosci Layer Break.
    Wiec teoretycznie według poradnika nie powinno chodzic,jednak wszystko chodzi.
     
  4. spider103

    spider103 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rzeczyce
    ponawiam pytanie czy zmiana w pisowni wywoła jakieś błędy? pozdr
     
  5. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nazwa pliku .dvd jest tylko po to taka sama aby plik .dvd powiązany był z plikiem .iso . Sądzę, że wielkość liter nic tu nie zmienia, ale po co kombinować?
     
  6. tymon1988

    tymon1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PL
    dokladnie, nie ma co kombinować itp, tzn. najlepiej mieć identyczną nazwę pliku .iso jak i .dvd

    100% brak problemów :)
     
  7. spider103

    spider103 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rzeczyce
    nie to tylko z ciekawości tak.Czyli jak zmienie wielkość liter to nic sie nie stanie ale jak zmienie nazwe to już mogą się porobić problemy?
     
  8. spider103

    spider103 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rzeczyce
    to jak stanie się coś jak inna będzie nazwa .dvd jak .iso?
     
  9. Tubson

    Tubson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sulejówek
    to nie ma znaczenia... mozesz na zmiane wielkość dać a i tak zostanie skojarzone z tym plikiem iso... ale jak to się mówi na cholerę kombinować... bo coś się spieprzy i będziesz klnął że płytka do kosza... :]
     
  10. Tubson

    Tubson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sulejówek
    co do tego to przeciez w pliku dvd masz podany layerbreak!!?? jakbys nie mial tego pliku dvd to musisz zmieniać w ustawieniach programu ale skoro jest to nic tylko odpalić plik dvd...
    p.s. sory za post za postem ale cytatem nie dało rady edytować a nie chciało mi się przepisywać :]
     
  11. spider103

    spider103 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rzeczyce
    no dobra czyli jak zmienie wielkość liter to nic sie nie stanie a jak zmienie NAZWE

    Przykład:
    GTAIV.iso i blell.dvd

    To już błędy będą?powiedz TAK/NIE potrzebne mi to do wiedzy hehe
     
  12. Tubson

    Tubson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sulejówek
    nie skojarzy Ci plików tak myślę więc nic nie nagrasz :p
     
  13. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. Tubson

    Tubson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sulejówek
    no tak... to jest cos w podobie do plików dvd... chyba kojarzone nawet z alcoholem120% czy jakos tak... a weź kliknij na ten plik i otwórz z notatnika... założę się ze bedzie zawierał to samo co plik dvd... czyli nazwę pliku iso i layerbreak
     
  15. czeski24

    czeski24 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    otworzyłem tego mds notatnikiem ale były same robaczki ;-),ale na samym końcu bylo cos takiego......... .ISO

    mam nadzieje ze to nie wpływa negatywnie na nic ze nagrywam takim sposobem :)
     
  16. Kukur

    Kukur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jak nic nie zmieniałeś i nie zapisałeś to nie ma wpływu ;).
     
  17. norberdo

    norberdo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    zGora
    O ile wiem nazwa pliku .dvd nie ma absolutnie tu nic do rzeczy. w pliku masz przeciez layerbreak i nazwe obrazu z ktorym ma byc to skojarzone.
     
Wczytywanie...

Poleć forum