1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez klubax212, Luty 20, 2010.

  1. klubax212

    klubax212 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy w halo 3 (NIE ODST) grają ludzie na necie i czy oplaca sie to kupic??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. patrol190

    patrol190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Ludzie grają i długo jeszcze nie przestaną a to hańba nie mieć HALO 3 w swojej kolekcji więc bierz w ciemno tak gra jest WIELKA
     
  4. klubax212

    klubax212 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam zamiar kupic x360 i jak to jest z grą przez neta np.halo podłanczam ethernet wchodze w multi i jusz??
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jesli bedziesz miec poprawnie skonfigurowane polaczenie i konto GOLD to tak :p
     
  6. klubax212

    klubax212 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bez konta gold nie morzna grac online??
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Żeby grać online musi być gold
     
  8. klubax212

    klubax212 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak sie zarejestrowac na tym live eu czy usa??
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  10. klubax212

    klubax212 Banned

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    żeby nie zakładac nowego działu. o co chodzi z tymi grami arcade je sie kupuje czy scionga i po co jest dysk w x360
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    gry kupujesz za MS Points ktore mozesz zakupic np na allegro. Za darmo mozesz pobrac np demka.

    Dysk sluzy do przechowywania save, mozna na niego zrzucic gre z plyty, sciagac na niego dema, gry arcade i filmy z live.
     
Wczytywanie...

Poleć forum