1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko ;)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RavenRuLeZ, Luty 25, 2010.

  1. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Witam ! Jeśli posiadam konsole z września i napęd Liteon 93450c czy muszę patchować gry Waveami i sprawdzac abxb360 czy jak on sie tam zwie ? czy po prostu nagrywam ? mam najnowszy Xtreme LT Pozdrawiam. Ps.Dziś dostałem mój przerobiony napęd i na live bana niedostałem choć nie wkładałem żadnej gry podczas bycia na live.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Z tego, co wiem iXtreme LT otwiera wszystko jak na razie, bez żadnego patchowania. :)
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Napęd nie ma znaczenia. Jeśli masz iX LT to nic nie musisz. Chyba, że chcesz grać online to wtedy gra musi mieć ssv2
     
  5. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Mam jeszcze jedno pytanie to ,że napęd głośno chodzi i jakby strzelał to normalne ? to po prostu tak głośno czyta ?
     
  6. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Trudno to ocenić, jeśli się tego nie słyszy. Ale raczej to normalne, jeśli grasz na napędzie, a nie na dysku.
     
  7. szajba19

    szajba19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ZG
    To jest właśnie dziwne że M$ stworzył Jaspera który zmniejszył awaryjność konsoli i mniejsze zużycie prądu,a nie zmienił nic w kwestii napędu który jest do tej pory tak samo hałaśliwy jak starsze wersje :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum