1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CxZ, Kwiecień 17, 2010.

  1. CxZ

    CxZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy warto kupic xbox Elite ?? czy mozna podlaczyc xboxa do monitora od kompa ?

    Jak piszesz temat,to zawsze opisuj problem,
    np.w Twoim przypadku powinno to brzmieć mniej więcej tak:
    ''czy warto kupic xbox elite,czy da się podlaczyć do monitora''

    Nigdy nie pisz
    np.
    Pytanko,
    problem,
    pomocy..
    itp.
    zawsze opisuj problem w temacie i o co Ci chodzi.
    Na następny raz o tym pamiętaj bo polecą ostrzeżenia,lub warny.
    Livingfear.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Niczym elite sie nie rozni od innego xboxa tylko kolorem.
    Tak da sie podlaczyc xboxa do monitora poprzez kabel VGA ktory trzeba dokupić.
     
  4. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Różni się tym, ma czarny kolor i ma dysk 120 gb. Do monitora podłączysz przez wejście, które posiadasz w monitorze.
     
  5. CxZ

    CxZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a zeby podlaczyc do xbox live to trzeba placic ?
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    nie, ale zeby grac w multi trzeba
     
  7. Michal992

    Michal992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Można też podłączyć przez kabel HDMI jesli masz Monitor z takim wejściem
     
Wczytywanie...

Poleć forum