1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pytanko

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mozi111, Wrzesień 23, 2011.

  1. mozi111

    mozi111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanie jest na tym forum zapewne wielu ,,fachowcow'' w xboxach
    mam pytanie mam ixtreme lt+1.90 i mam zamiar aktualizowac z dashu 13146 na dash 13599 czy usunie owa aktualizacja przerobke?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jeśli masz 13146 to już nie skasuje ci FW wiec możesz śmiało wgrywać.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale też się może nie chcieć zainstalować i czasami lt 1.9 usuwalo lub blokowalo konsole. albo się nie chcialo zainstalować bez orginalnego fw w napędzie
     
  5. mozi111

    mozi111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn. jak blokowalo konsole? nie mogl bym juz grac?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    będzie bląd podczas wlączenia konsoli nie zawsze tak jest ale zdarza się różnie nie ma na to zasad
     
  7. mozi111

    mozi111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to nie aktualizuje bo pewnie bede mial pecha i bedzie ****

    @edit

    Mam 2 pytanie

    Moge aktualizowac przez ,,xbox live'' czy pendrive?
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    możesz z xbox.com albo z live dowolne. masz lt 1.9 każde ryzyko polączenia z live grozi banem za przeróbke. jak się nie uda ci to zapewne serwis bo wgrywanie flasha od nowa. jak ci zalezy to zaryzykuj
     
  9. mozi111

    mozi111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra temat do zamkniecia nie aktualizuje za bardzo sie boje ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum