1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Q] Monitor do xboxa360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Qbek6654, Lipiec 8, 2012.

  1. Qbek6654

    Qbek6654 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Mam w domu telewizor na ktorym zawsze gram. Ale nie zawsze jest on dostepny (rodzice cos ogladaja itp :D). U sb w pokoju mam monitor 21-23" (juz nie pamietam,ale cos kolo tego) w rozdzielczosci 1650x1080 (nie ma tam hdmi). Teraz pytanie. Czy jak kupie sobie taka przejsciowke ADAPTER DVI na HDMI PRZEJŚCIÓWKA 1080p FULL HD (2461311578) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. badz taki kabel KABEL DVI-HDMI DVI-HDMI M/M 5M 5 M FULL HD (2446918693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (HDMI to DVI) i przestawiajac sobie rozdzielczosc w xboxie na 1650x1080 bede mogl sobie na tym monitorze grac?

    Model monitora (jakby ktos chcial) - Samsung SyncMaster 2233bw

    @sepel1994 a daloby sie tak zrobic ze sluchawkami? glosniki mam rozwalone ale i tak lepiej gra sie na sluchawkach :D (wejscia mam tam minijack 3.5 lub usb)

    @#Azura ale gdy napisalem ten temat zdobylem 20post. A jest dokladnie napisane ze jak nie mam 20 postow to moge pisac tylko w tym dziale...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sepel1994

    sepel1994 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    witaj kolego_Oczywiscie,ze bedzie ci działac.tylko ze bedziesz miał problem z dzwiękiem,bo koncówka DVI nie przekazuje dzwieku(tylko sam obraz).Sam tak miałem podłaczone,rozwiązałem to tak:eek:braz był przekazywany przez kabel DVI do monitora,a zwykły kabel(ten oryginalny do xboxa)dawał mi dzwiek po podłaczeniu do głosników.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Nie jesteś świeżakiem...
     
Wczytywanie...

Poleć forum