1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

QR code zapisany na plombie i jej zerwanie...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vinexus, Grudzień 26, 2011.

  1. vinexus

    vinexus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jako nowy użytkownik miałem dylemat ale już postanowiłem że przerobie konsole. Teraz pytanie jest takie czy ktoś już opatentował zdejmowanie plomby ze slima? nawet jak by się wymieniło na inną to się traci gwarancje bo sprawdziłem i zapisany jest na niej QR code ,12 ostatnich cyfr ID.produktu. Posiadam zapewne w 90% napęd DG-16D4S tak że czekam na lt 3.0 "IN PROGRESS". kombinuje z plombą bo za jakiś czas postanowie kupić sobie Maximus Lizard 360 + Scorpion 2 najnowsza wersja SnowEdition 1.92. Ktoś by się zastanawiał po co? A po to że mam wielu znajomych co posiadają xbox'y a którym mógł bym również flashować każde następne nowe wersje... Jestem jeszcze świerzaczkiem w tych sprawach ale szybko się uczę.:rolleyes:

    Plomba twardo siedzi przyklejona ale z drugiej strony jest delikatna, sposób z suszarką i papierem coś na slimie sie nie spradza.:p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    co ci do tego, że będziesz mieć plombe jak będzie modyfikacja wewnątrz produktu ? zobaczą to podziękują
     
  4. vinexus

    vinexus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam rozumieć że w żaden sposób nie uniknę utraty gwarancji? Czyli jak bym miał plomby i mi pójdzie jakiś wymienialny element to i tak sprawdzą czy konsola była modyfikowana? pytanie dotyczy serwisu xbox'.
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    z plombą sobie daj spokój nie da się w slimie bez jej uszkodzenia i czekaj na lt 3.0 lub wgraj sobie lt 2.0 . pamietaj ,że nikt ci i tak cietego lub po drillu napędu nie uzna
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Sprobuj zamrazaczem takim w sprayu. Niektorym sie udaje, chociaz jak uda Ci sie to zrobic to i tak zostaje pociety albo przewiercony naped :)
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Ta z tyłu? Podgrzana schodzi idealnie.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Ta z tylu to nawet bez ladnie schodzi, mi chodzi o ta w srodku na srubce.
     
  9. Adasinio97

    Adasinio97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    L.T. 3.0 już jest na forum angielskim czytałem
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    na fat z napędem benq i liteon a zabawa z plombą to szkoda czasu bo i tak by za cene napędu musiał dokupić elektronike do napędu żeby to miało sens
     
  11. vinexus

    vinexus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście że jest i nawet pobrać możesz, ja muszę czekać aż LT 3.0 pojawi się na mój napęd DG-16D4S
     
  12. vinexus

    vinexus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozebrałem xboxa 360 slim aby wiedzieć jak i sprawdziłem fw napędu przy okazji zdjęcia zrobiłem, co do plomby to tylko była ta na obudowie a druga na napędzie.
    to co mieści się w gnieździe usb na górze konsoli to wi fi? bo mac był podany na tej płytce.:)
    http://zapisz.net/images/690_xbox_lovelasik.jpg
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum