1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Quantum Break na inną grę...

Temat na forum 'Zamienie' rozpoczęty przez Mateo90, Kwiecień 25, 2016.

  1. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam zamienię Quantum Break na inną grę
    Posiadam wszystkie dane do konta ( konsola domowa działa)
    Nie chce : The Division, Mortal Kombat Xl,GTA V, AC S, Hitman ,Fifa 16, Dakr Souls 3 oraz UFC 2.

    Propozycję proszę pisać na PW lub poniżej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. Dziaboong

    Dziaboong Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Clonmel
    dostales moja wiadomosc ?
     
  8. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak dostałem, to co napisałeś to wszystko grałem.
     
  9. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  12. PoIsePL

    PoIsePL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Black ops 3, diablo 3 reaper of souls
     
  13. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz wszystkie hasła i da się ustawić konsole domową ?
     
  14. PoIsePL

    PoIsePL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zostało tylko diablo 3 .Domową konsolę da się ustawić. hasło, login.
     
  15. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pisz do mnie na PW
     
Wczytywanie...

Poleć forum