1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Race Drier Grid problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Monstrum, Grudzień 18, 2008.

  1. Monstrum

    Monstrum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z grą Race Driver Grid ... gra załącza się do menu , mogę poustawiać wszystkie opcje itd. , ale jak przechodzę w tryb kariery , lub wyścigu to gra się zawiesza i konsola nie reaguje , mogę tylko wyciągnąć płytkę i całkowicie wyłączyć konsolę .
    Oczywiście z innymi grami nie miałem takiego problemu , dlatego moje pytanie od czego to może zależeć i czy można coś na to poradzić .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nagraj jeszcze raz na Verbatim'ce i zobacz czy problem występuje. Możesz jeszcze wyczyścić cache.
     
  4. aaaqqq111

    aaaqqq111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak można ja miałem taki problem z "Mortal Kombat" jesli masz dysk twardy i nowego Dasha to zgranie gry na dysk powinno pomóc !!! mi pomogło
     
  5. Monstrum

    Monstrum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płytę nagrywałem 3 razy raz na tańszej płytce i 2 razy na verbatimkach i niestety problem dalej się pojawia , wgrałem grę na dysk twardy i niestety ten sam problem .
    Obraz płyty sprawdzony przez XDVDMulleterBeta10.2 i niby on twierdzi że wszystko jest ok [​IMG], sprawdzone nawet CRC Details .
    Wypalone bez najmniejszych problemów


    Edit :
    Cache wyczyszczony i pomogło :)
    Dzięki wielkie za pomoc :))
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A odpalałeś weryfikacje płyty ?? Możesz zawsze ściągnąć inny release :)
     
  7. Monstrum

    Monstrum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko co mogłem sprawdziłem :)
    Gra już działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum