1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Radiotor na RAM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez YokaPL, Grudzień 12, 2012.

  1. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam czy oplaca sie zakladac w xboxie radiotory na RAM ? Takie chcialem kupic[​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Radiotor na RAM

    Jeśli masz wersję jasper lub slima to nie ma po co.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a w starsze nie oplaca sie inwestowac pieniedzy bo jak bedzie miala pasc to padnie tak czy inaczej, a wiekszosc xboxow nie psuje sie z przegrzania tylko z innych powodow
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeżeli masz za dużo pieniędzy to możesz sobie założyć zawsze to parę stopni mniej na ramach. Opłaca się to robić jak kolega wyżej zaznaczył tylko w Falconach
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Znajac zycie malo da.
     
  8. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ok to nie bedę inwestowal jak to praktycznie ma nic nie dac.
     
  9. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Ja w starym iksie miałem zmieniony wentylator na talismoon whisper to kilka stopni poszło w dół :)

    Polecam !!

    Pozdro !
     
  10. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A mam jeszcze pytanko czy jak wezme wentylatorki od nowszej konsoli i wymienie wtyczke to bedzie dzialac ?
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    działać będzie ale po co wymieniać wtyczkę jak kupujesz wentyle od razu przystosowane ?
    kup talismoony i heja
     
  12. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ok a ile kosztuje takie wentylatorki?
     
  13. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Na allegro zobacz najlatwiej
     

Poleć forum