1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

radiówa wrrrr

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JKK, Lipiec 23, 2010.

  1. JKK

    JKK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    otóż mam problem SZUKAŁEM żeby nie było mam radiówkę i miałem wykupione konto Gold na 3 miesiące jakiś czas po tym jak mi się skończyło podłączyłem xa do neta znowu zaktualizował się itp ściągnąłem tez serious sama hd demo :p wiec postanowiłem ze sobie znowu kupie na 3 miechy i pogram a tu kiedy dostałem kod na XBL nie mogę się podłączyć pisze ze kabel nie jest podłączony zawsze działał a teraz nie o co tu chodzi pomocy :(:(:(:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BuLa977

    BuLa977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  4. Misiek271

    Misiek271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    po pierwsze podaj jaki router jaki sposób podłaczenia czym łączysz
     
  5. JKK

    JKK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    router black box nie łącze przez kompa tylko bezpośrednio do routera zawsze działało a teraz klapa neta nie zmieniłem

    juz nie wiem czy złącze pod które podpinam kabel się zepsuło czy co ://///
     
  6. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Skontaktuj się z administratorem sieci ;)
     
  7. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    wyslij kod na 3 miechy to zobacze czy u mnie tez tak bedzie.mam tez radiowke
    wyslij na pw
     
  8. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Czyś ty zgłupiał kompletnie ? Kto da ci swój kod do XBL ? Żebyś ty go wykorzystał ?? A on został bez niczego ?? :ban:ban:ban:ban:ban:ban:ban:ban:ban:ban:ban:ban:ban
     
  9. JKK

    JKK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    haha wiem przecież ja się nawet z XBL nie umie połączyć żeby go wpisać Dzefii92 żal mi cie
     
  10. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    eheheh to nie ja mam problemy ja mam radiowke 10mb i smigam jak ta lala;]i zaliczam fragi
     
  11. JKK

    JKK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem bo jak podłączam ten sam kabel pod kompa to działa a jak podłączam do xa to już nie wydaje mi się ze Xbox pójdzie do naprawy chyba ze wezmę go do kumpla sprawdzić na jego necie
     

Poleć forum